Supervizijska skupina

Komu je namenjena?

Vljudno vabljeni psihoterapevti in strokovni delavci, ki se pri svojem delu srečujete z avtizmom in preostalimi oblikami nevrorazličnosti. Toplo dobrodošli strokovnjaki iz vseh podpornih okolij (zdravstvo, socialno varstvo, vzgoja in izobraževanje, zaposlitvena rehabilitacija, …).

V zadnjih letih na vrata terapevtskih sob vedno pogosteje potrkajo osebe z aspergerjevim sindromom, senzornimi posebnostmi, avtizmom, motnjo pozornosti, disleksijo, diskalkulijo,… Tudi kasneje diagnosticirane osebnostne motnje se pogosto razvijejo na predhodno nevrorazličnost. Drugačni možgani teh posameznikov terjajo prilagoditve s strani terapevtov in strokovnih delavcev zato strokovno delo predstavlja poseben izziv in je pogosto zelo zahtevno. V supervizijski skupini želim strokovnjakom ponuditi razumevanje in dodatno podporo, ter vas opogumiti, da odprete vrata in ponudite varen terapevtski odnos tem drugačnim posameznikom.

Majhna zaprta skupina

V skupini (max 6 udeležencev) bomo soustvarili varen, razumevajoč in sočuten prostor, znotraj katerega boste lahko naslavljali dileme in vprašanja ter izrazili čutenja in vsebine, ki jih v delovni odnos prinašajo nevrorazlični klienti in družine.

Za vse dodatne informacije pišite na info@aleana.si ali pokličite na 041 376 691. Prijave sprejemam preko elektronske pošte do zapolnitve mest. Ponujam tudi možnost spremljanja v okviru individualne supervizije. Vabljeni!

Termini

Vsak 3. petek v mesecu

Od 8.00 do 10.00

Kontakt

Telefon: 041 376 691
Email: info@aleana.si
Splet: www.aleana.si/aktualno

Lokacija

Ljubljanska 64, Domžale

ali

Online

Cenik

Mesečni prispevek: 30€

Skupino vodi

Nevenka Nakrst, psihologinja, psihoterapevtka in supervizorka v usposabljanju

Želim se prijaviti

  Aleana

  PSIHOTERAPIJA, PSIHOLOŠKO SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE

  Ime Aleana izvira iz hebrejščine in pomeni razvoj, rast, dvigovanje. Vsakdo ima v sebi neomejene razvojne in duhovne možnosti. Kot terapevt – sopotnik želim posamezniku pomagati, da ozavesti notranje vire moči, razvije svoje sposobnosti ter se samoaktualizira na želenih življenjskih področjih. Pri delu dajem poudarek celovitemu pristopu, zato se v obravnavi posameznika osredotočam na fizični, razumski, čustveni in duhovni vidik.

  STOPITE V STIK

  Storitve

  PSIHOTERAPIJA, PSIHOLOŠKO SVETOVANJE, AVTIZEM IN ASPERGERJEV SINDROM
  2023-11-21T09:38:49+01:00

  Psihoterapija

  Psihoterapija je proces zdravljenja duše, ki se odvija znotraj sočutnega in razumevajočega terapevtskega odnosa. Vsak človek je v določenem trenutku življenja postavljen pred izziv, ki tako ali drugače zamaje njegov običajni in ustaljeni ritem. Čustvene stiske, stres, nepričakovani življenjski dogodki ... Preberi več.

  2023-11-21T09:37:48+01:00

  Podpora projektom in programom

  Kadar si nekaj resnično želimo uresničiti, bomo našli način. Kadar želja ni pristna, bomo našli izgovor.« (neznani avtor) V Aleani pomagamo pri razvijanju in realizaciji srčnih, ustvarjalnih ter kakovostnih projektov in programov na področju zdravstva, vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva ter ... Preberi več.

  2023-11-21T09:34:17+01:00

  Avtizem

  Avtizem je pervazivno razvojno stanje, ki je nevrobiološko pogojeno in vpliva na vse vidike socialnega razvoja in funkcioniranja. Močno zaznamuje življenje posameznika in tudi njegove okolice. Zlasti izrazito se dotika družinskih članov, predvsem mame, saj je med njo in novorojenim ... Preberi več.

  2023-04-16T13:52:28+02:00

  Izobraževanje

  Znanje je zaklad, ključ do njega pa je praksa.« (Lao Tse) V Aleani v okviru naših storitev posebno skrb namenjamo pripravi izobraževalnih vsebin. V ta namen se stalno strokovno izpopolnjujemo, sledimo novostim in raziskavam ter spremljamo razvoj stroke pri nas in ... Preberi več.

  Zadnji Utrinki

  NOVICE IN ZANIMIVOSTI

  Diagnostika

  Pravočasno in pravilno prepoznavanje avtizma je predpogoj za nadaljnje ustrezne intervencije ter načrtovanje podpore tako za otroke in njihove družine kot tudi za mladostnike in ... Preberi več.

  ABCeda Avtizma

  Kaj je avtizem in kako ga lahko prepoznamo? Izkušnje z družinami in strokovnjaki v zadnjih dneh potrjujejo, da še vedno preveč staršev spregleda znake avtizma ... Preberi več.

  UTRINKI
  2023-11-15T06:33:47+01:00

  Aleana, psihoterapija, psihološko svetovanje in izobraževanje
  Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

  Telefon: 041 376 691
  Email: info@aleana.si

  Politika zasebnosti Aleana

  Storitve

  Zadnje objave

  Go to Top