Kadar si nekaj resnično želimo uresničiti, bomo našli način. Kadar želja ni pristna, bomo našli izgovor.« (neznani avtor)
V Aleani pomagamo pri razvijanju in realizaciji srčnih, ustvarjalnih ter kakovostnih projektov in programov na področju zdravstva, vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva ter zaposlovanja ranljivih skupin.

S tem želimo spodbujati razvoj podpornih mehanizmov in prispevati k vzpostavljanju širše mreže psihosocialne pomoči nevrorazličnim osebam, družinam in drugim ranljivim posameznikom.

Dobre ideje pogosto ne najdejo pravega mesta v aktualnih razpisih. Za uspešno prijavo na razpis je namreč ob dobrem navdihu potrebno tudi poznavanje zakonodaje, pravilnikov, aktualnih strategij in drugih strateških dokumentov. Vaša ustvarjalna ideja potrebuje rep in glavo oziroma močno strukturo, s katero ne boste zgolj prepričali komisije, temveč si boste zagotovili tudi enostavno izvedbo načrtovanih dejavnosti

Projektni management izvajamo samostojno in ob pomoči zunanjih sodelavcev, ki imajo najmanj 15-letne izkušnje z vodenjem projektov in različnih socialno-varstvenih programov. Zagotavljamo vam podporo pri prijavi na razpis in vas opolnomočimo za uspešno vodenje in izvedbo vaših programov.

Kaj ponujamo?

 • Pomoč pri pisanju vloge za razpis, priprava ali urejanje razpisne dokumentacije
 • Svetovanje v zvezi s strukturiranjem programa, razvoj ciljev, metod in tehnik
 • Vzpostavitev interne evalvacije
 • Pomoč pri pripravi pravilnikov
 • Izdelovanje strokovnih analiz, mnenj in poročil
 • Izobraževanje
 • Supervizija za področje vzgoje, izobraževanja, zdravstva, socialnega varstva in zaposlovanja
 • Razvoj programov za spremljanje dela
 • Postavitev baze podatkov
 • Arhiviranje podatkov
 • Razvoj celostne podobe organizacije
 • Postavitev spletne strani

Kontakt

Telefon: 041 376 691
Email: info@aleana.si

Lokacija

Ljubljanska 64, Domžale (2. nadstropje)

Uradne ure

Ponedeljek in sreda od 13.00 do 14.00 (po telefonu ali elektronski pošti)

Cenik

Informativno svetovanje (45 min): 50€

Individualna supervizija (60 min): 60€

Skupinska supervizija (90 min): 30€ na osebo / 100€ na skupino

Projektni management / IT rešitve / celostna podoba /postavitev spletne strani: od 450€ dalje (po dogovoru glede na obseg dela)

Storitve

PSIHOTERAPIJA, PSIHOLOŠKO SVETOVANJE, AVTIZEM IN ASPERGERJEV SINDROM
2023-11-21T09:38:49+01:00

Psihoterapija

Psihoterapija je proces zdravljenja duše, ki se odvija znotraj sočutnega in razumevajočega terapevtskega odnosa. Vsak človek je v določenem trenutku življenja postavljen pred izziv, ki tako ali drugače zamaje njegov običajni in ustaljeni ritem. Čustvene stiske, stres, nepričakovani življenjski dogodki ... Preberi več.

2023-11-21T09:37:48+01:00

Podpora projektom in programom

Kadar si nekaj resnično želimo uresničiti, bomo našli način. Kadar želja ni pristna, bomo našli izgovor.« (neznani avtor) V Aleani pomagamo pri razvijanju in realizaciji srčnih, ustvarjalnih ter kakovostnih projektov in programov na področju zdravstva, vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva ter ... Preberi več.

2023-11-21T09:34:17+01:00

Avtizem

Avtizem je pervazivno razvojno stanje, ki je nevrobiološko pogojeno in vpliva na vse vidike socialnega razvoja in funkcioniranja. Močno zaznamuje življenje posameznika in tudi njegove okolice. Zlasti izrazito se dotika družinskih članov, predvsem mame, saj je med njo in novorojenim ... Preberi več.

2023-04-16T13:52:28+02:00

Izobraževanje

Znanje je zaklad, ključ do njega pa je praksa.« (Lao Tse) V Aleani v okviru naših storitev posebno skrb namenjamo pripravi izobraževalnih vsebin. V ta namen se stalno strokovno izpopolnjujemo, sledimo novostim in raziskavam ter spremljamo razvoj stroke pri nas in ... Preberi več.

Vprašajte nas!