Loading...
Aktualno2023-08-20T16:56:28+02:00

Aktualno

DELAVNICE, SEMINARJI, DOGODKI

Supervizijska skupina

Komu je namenjena? Vljudno vabljeni psihoterapevti in strokovni delavci, ki se pri svojem delu srečujete z avtizmom in preostalimi oblikami nevrorazličnosti. Toplo dobrodošli strokovnjaki iz vseh podpornih okolij (zdravstvo, socialno varstvo, vzgoja in izobraževanje, zaposlitvena rehabilitacija, ...). V zadnjih letih na vrata terapevtskih sob vedno pogosteje potrkajo osebe z aspergerjevim sindromom, senzornimi posebnostmi, avtizmom, motnjo pozornosti, disleksijo, ... Preberi več.

Srečanja različnih umov

Zbiram informativne prijave za udeležbo na delavnicah Srečanj različnih umov! Seznanili se bomo s pojmom nevrorazličnosti, specifičnimi senzornimi sistemi, pojmom čustvene varnosti, teorijo empatiziranja-sistematiziranja, uglašenostjo in stili navezanosti, sinhroniciteto v netipičnih odnosih, življenjskimi pozicijami, modelom ego-stanj in razlago komunikacije s pomočjo konceptov Transakcijske analize. Komu so namenjena srečanja? Nevrorazličnim posameznikom, njihovim staršem, prijateljem, strokovnim delavcem in običajnim - nevrotipičnim ... Preberi več.

Avtizem v psihoterapiji in svetovalnem delu

Drugačni klienti potrebujejo prilagojene metode dela. Avtizem je vseživljenjsko stanje, srečamo ga pri otrocih, mladostnikih in odraslih, globoko se dotakne celotne družine in tudi širše skupnosti. Pomoč, podpora ter prilagoditve so potrebne na vseh nivojih in samo vprašanje časa je, kdaj se bo prav vsak od nas srečal s posameznikom ali družino z avtizmom. Predavanje je namenjeno psihologom, ... Preberi več.

Vabljeni

NA NAŠA TEMATSKA SREČANJA

Organiziramo delavnice, seminarje in izobraževanja. Na spletni strani lahko preverite aktualne dogodke, nas povprašate o njih in se na dogodek prijavite. Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.

STOPITE V STIK

Storitve

PSIHOTERAPIJA, PSIHOLOŠKO SVETOVANJE, AVTIZEM IN ASPERGERJEV SINDROM
2023-11-21T09:38:49+01:00

Psihoterapija

Psihoterapija je proces zdravljenja duše, ki se odvija znotraj sočutnega in razumevajočega terapevtskega odnosa. Vsak človek je v določenem trenutku življenja postavljen pred izziv, ki tako ali drugače zamaje njegov običajni in ustaljeni ritem. Čustvene stiske, stres, nepričakovani življenjski dogodki ... Preberi več.

2023-11-21T09:37:48+01:00

Podpora projektom in programom

Kadar si nekaj resnično želimo uresničiti, bomo našli način. Kadar želja ni pristna, bomo našli izgovor.« (neznani avtor) V Aleani pomagamo pri razvijanju in realizaciji srčnih, ustvarjalnih ter kakovostnih projektov in programov na področju zdravstva, vzgoje in izobraževanja, socialnega varstva ter ... Preberi več.

2023-11-21T09:34:17+01:00

Avtizem

Avtizem je pervazivno razvojno stanje, ki je nevrobiološko pogojeno in vpliva na vse vidike socialnega razvoja in funkcioniranja. Močno zaznamuje življenje posameznika in tudi njegove okolice. Zlasti izrazito se dotika družinskih članov, predvsem mame, saj je med njo in novorojenim ... Preberi več.

2023-04-16T13:52:28+02:00

Izobraževanje

Znanje je zaklad, ključ do njega pa je praksa.« (Lao Tse) V Aleani v okviru naših storitev posebno skrb namenjamo pripravi izobraževalnih vsebin. V ta namen se stalno strokovno izpopolnjujemo, sledimo novostim in raziskavam ter spremljamo razvoj stroke pri nas in ... Preberi več.

Vprašajte nas!

  Aleana, psihoterapija, psihološko svetovanje in izobraževanje
  Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

  Telefon: 041 376 691
  Email: info@aleana.si

  Politika zasebnosti Aleana

  Storitve

  Zadnje objave

  Go to Top