Loading...
Utrinki2020-03-31T19:44:19+02:00

2. april

Veliko staršev običajnih otrok se te dni sooča s šolanjem na domu. Med njimi so številni, ki so kos trenutnim izzivom in jim skupen čas prinaša veselje in zadovoljstvo, nemalo pa je tudi takih, ki s svojimi otroki težko najdejo stik, ne znajdejo se dobro v nepričakovani vlogi učiteljev, dnevi jim minevajo ... Preberi več.

Korona čas

Zadnjih nekaj let sem v mesecu marcu bezljala naokrog v pomanjkanju časa. Skupaj s sodelavci in prijatelji smo načrtovali in organizirali aktivnosti ter različne dogodke v povezavi z obeleževanjem svetovnega dneva avtizma. Občine smo pozivali, da 2. aprila v modrem zasvetijo njihove stavbe, napihovali smo modre balone, dogovarjali smo se ... Preberi več.

Transakcijska analiza

Transakcijska analiza (TA) je celovita teorija osebnosti in psihoterapevtski pristop za osebnostno rast in doseganje osebne spremembe. Njena bistvena značilnost je, da na enostaven in razumljiv način razlaga kompleksne koncepte in uporabnikom ponuja številna orodja, s pomočjo katerih lahko razumejo in spreminjajo sebe ter svoje odnose z drugimi V uporabo ... Preberi več.

Meditacija

Čuječnost, angleško mindfulness, je opredeljena kot zavedanje, spremljanje in sprejemanje sedanjega trenutka. V zadnjem času predstavlja eno od izjemno popularnih metod, tehnik, če ne celo gibanj, ki bi jih vsakdo moral obvladati, da bi nekako preživel v tem hitrem, stresnem, s poplavo raznoraznih dražljajev nabitem vsakdanu. Oblika čuječnosti je tudi ... Preberi več.

ALEANA

Preberite

NOVICE, ČLANKI, RAZMIŠLJANJA

Tedensko objavljamo kratke novice, članke in povzetke tuje strokovne literature iz naše stroke. Med utrinki boste našli tudi osebna razmišljanja povezana z osebno in duhovno rastjo. Vabljeni k branju.

Vas zanima več, kontaktirajte nas na info@aleana.si ali telefon 041 376 691

STOPITE V STIK

Vprašajte nas

KONTAKT

Aleana, psihoterapija, psihološko svetovanje in izobraževanje
Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

Telefon: 041 376 691
Email: info@aleana.si

Politika zasebnosti Aleana

Storitve

Zadnje objave