Loading...
Aktualno2020-03-19T08:15:49+01:00

Vabljeni

NA NAŠA TEMATSKA SREČANJA

Organiziramo delavnice, seminarje in izobraževanja. Na spletni strani lahko preverite aktualne dogodke, nas povprašate o njih in se na dogodek prijavite. Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.

STOPITE V STIK

Aktualno

DELAVNICE, SEMINARJI, DOGODKI

Srečanje različnih umov

Trening po vzoru Petra Flowerdewa iz Anglije vodi Nevenka Nakrst - psihologinja in psihoterapevtka Transakcijske analize s končanim podiplomskim študijem iz Avtizma. Komu je namenjeno? Osebam z aspergerjevim sindromom, osebam s potezami avtizma ali aspergerjevega sindroma brez potrjene diagnoze in običajnim posameznikom, ki živijo ali se srečujejo z osebami na spektru avtizma (starši, sorojenci, učitelji, asistenti, in ... Preberi več.

Terapevtska skupina

Biti terapevt ni zgolj poklic, temveč je odgovorno poslanstvo. Skupina zagotavlja varen in zaupen prostor, omogoča vpogled v različne terapevtske smeri, poglablja sprejemanje drugačnosti, razvija sočutje in odpira možnost vzajemnega učenja.  Zakaj skupina za terapevte: Biti terapevt ni zgolj poklic, temveč je odgovorno poslanstvo. Skupina zagotavlja varen in zaupen prostor, omogoča vpogled v različne terapevtske smeri, poglablja ... Preberi več.

Vprašajte nas

Zadnji Utrinki

NOVICE IN ZANIMIVOSTI

Preživetje

Gradiva za ta naslov bi bilo za cel roman oziroma za vsaj 10 utrinkov. Na tem mestu bi lahko pisala o svojevrstnih izzivih, ki ... Preberi več.

2. april

Veliko staršev običajnih otrok se te dni sooča s šolanjem na domu. Med njimi so številni, ki so kos trenutnim izzivom in jim skupen ... Preberi več.

UTRINKI

KONTAKT

Aleana, psihoterapija, psihološko svetovanje in izobraževanje
Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

Telefon: 041 376 691
Email: info@aleana.si

Politika zasebnosti Aleana

Storitve

Zadnje objave